Beeldbank weer geopend!!

Héél goed nieuws: de beeldbank is weer on-line!!

In een eerder bericht kon u lezen, dat wegens ontstane problemen rond auteursrechten van voornamelijk ansichtkaarten, de beeldbank off-line is gezet.
Na een aantal aanpassingen is na ruim drie maanden de beeldbank weer bereikbaar!!
Een aantal ansichtkaarten zal echter niet meer vertoond worden, maar wèl kan de eventuele beschrijving gelezen worden, als u op de desbetreffende  niet-vertoonde afbeelding klikt…
Ook is het aantal afbeeldingen toegenomen, waaronder een gedeelte onder de titel ”onbekend”,
“onbekende woning”, “onbekend gezelschap” etc.
Vooralsnog werden deze ons onbekende afbeeldingen niet geplaatst, maar het zou jammer zijn ze eeuwig onzichtbaar te laten.
Wij vragen daarom uw hulp hierbij, zodat wij informatie kunnen toevoegen en de beeldbank nóg aantrekkelijker, uitgebreider en informatiever te maken.

5 gedachten over “Beeldbank weer geopend!!”

  1. Beeldmateriaal van Zwembad Aarweide is nu niet te vinden. Ik had het via Google gevonden en nu zijn er ‘geen overeenkomsten’?

  2. Geachte cultuurmensen, mijn vrouw heb ik leren kennen via het huwelijk van mijn nichtje en Hans Meeuwis, ruim 60 jaar geleden. Ben reeds 7 jaar bezig met genealogie, mede ook voor Dirkje Meeuwis. Ooit gevonden een foto van Matthijs Meeuwis met zijn gezin. Mijn vraag is dan ook, zijn er in uw bestand meerdere prenten van de familie Meeuwis en familie Pijper, destijds woonachtig in de prinses Margrietstraat.
    Met vriendelijke groet, Fred Hoogenboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.